Piva pants - Dove Blue

SKU: 244-117-050463050
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Only a few left

Productpagina

Piva pants - Blue Dove van Marmar Copenhagen: Stijlvolle en Duurzame Knusheid voor je Kleintje

Geef je pasgeboren baby het ultieme comfort met de prachtige Tut Wrap in de serene kleur Blue Dove van Marmar Copenhagen. Dit stijlvolle broekje, gemaakt van zachte en ademende materialen, is een must-have voor elke jonge ouder. Of je nu op zoek bent naar een praktisch maar elegant kraamcadeau, of je eigen kindje in de watten wilt leggen, het Piva broekje biedt de perfecte mix van luxe en functionaliteit. Wil je graag een compleet setje? Dan kan het combineren met de Tut Wrap in Dove Blue en afwerken met het Aiko mutsje in Dove Blue. 

Duurzaamheid van Marmar Copenhagen Marmar Copenhagen staat bekend om hun toewijding aan duurzaamheid en ethische productie. Het Piva broekje is gemaakt van milieuvriendelijke materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd om zowel het milieu als de huid van je baby te beschermen. Door te kiezen voor het Piva broekje, steun je niet alleen het welzijn van je kind, maar draag je ook bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

Een Perfect Cadeau Op zoek naar een bijzonder geboortecadeau? Het Piva broekje in Blue Dove is de ideale keuze. Het combineert stijl, comfort en duurzaamheid, en wordt zeker gewaardeerd door elke ouder. 

Kies voor het Piva broekje van Marmar Copenhagen en omhul je kleintje met liefde, stijl en zorg voor het milieu. Het perfecte kledingstuk voor de eerste maanden van je baby’s leven, waar zowel ouders als baby’s dol op zullen zijn.

- Gemaakt van 50% modaal en 50% organisch katoen
- Bijpassend omslagventje en mutsje ook beschikbaar om zo een prachtige outfit compleet te maken 

Volg ons @cowcow.be