Rubello - Dove Blue

SKU: 244-117-030463056
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
€35,50
Stukprijs: €0,00 /
Toevoegen aan winkelwagen
Only a few left

Productpagina

Rubello Boxpakje - Dove Blue van Marmar Copenhagen: Stijlvol en Duurzaam voor je Pasgeboren Baby

Zoek je het perfecte boxpakje voor je pasgeboren baby? Ontdek het Rubello pakje in de elegante kleur Dove Blue van Marmar Copenhagen. Dit boxpakje combineert stijl, comfort en duurzaamheid, ideaal voor jonge ouders die het beste willen voor hun kleintje. Het pakje is afgewerkt met voetjes, dus je kindje zal lekker warm blijven. 

Hoogwaardig en Zacht Materiaal

Het Rubello Boxpakje is gemaakt van zachte, ademende materialen die perfect zijn voor de gevoelige huid van je baby. De Dove Blue kleur geeft een serene en verfijnde uitstraling, geschikt voor zowel jongens als meisjes. Dit boxpakje biedt ultiem comfort en bewegingsvrijheid, dankzij de soepele stof en de handige drukknoopsluiting voor gemakkelijk verschonen.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Marmar Copenhagen staat bekend om hun toewijding aan duurzaamheid. Het Rubello Boxpakje is vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen en geproduceerd volgens ethische normen. Door te kiezen voor dit boxpakje, draag je bij aan een beter milieu en geef je je baby het allerbeste.

Perfect Geboortecadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder geboortecadeau? Het Rubello Boxpakje in Dove Blue is de perfecte keuze. Dit is een ideaal kado voor ouders die een stijlvol en duurzaam item willen voor hun kleintje. 

Kenmerken:

  • Kleur: Dove Blue
  • Materiaal: 50% modaal en 50% organisch katoen
  • Milieuvriendelijke productie
  • Praktische drukknoopsluiting
  • Perfect als geboortecadeau

Kies voor het Rubello Boxpakje van Marmar Copenhagen – waar stijl, comfort en duurzaamheid samenkomen. Zorg ervoor dat je baby zich altijd comfortabel voelt en draag bij aan een duurzamere wereld. 

Volg ons @cowcow.be