Tuc Onesie - Cream

Artikelcode: ON505
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
€59,95
Stukprijs: €0,00 /
Toevoegen aan winkelwagen
Only a few left

Productpagina

Omarm het comfort en de stijl van de Tuc Onesie in Cream van Nixnut. Deze heerlijke onesie is ontworpen met het oog op de zachte huid van je baby en is gemaakt van 100% GOTS organisch katoen. De crème kleur geeft een rustige, tijdloze uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid.

Details:

  • Materiaal: 100% biologisch katoen, zacht en ademend, ideaal voor de gevoelige babyhuid.
  • Kleur: Elegante crème tint die veelzijdig te combineren is.
  • Sluiting: Voorzien van handige drukknoopsluitingen aan de onderkant en schouders, zodat aankleden en verschonen moeiteloos verloopt.
  • Pasvorm: Aansluitende, maar flexibele pasvorm die je baby alle bewegingsvrijheid biedt.

Waarom kiezen voor de Tuc Onesie Cream van Nixnut?

  1. Duurzaamheid: Biologisch katoen is beter voor het milieu, vermindert waterverbruik en elimineert schadelijke chemicaliën, wat zorgt voor een milieuvriendelijkere keuze.
  2. Veiligheid: Onze onesie is vrij van schadelijke stoffen, wat belangrijk is voor de gevoelige huid van je kleintje.
  3. Kwaliteit: De hoogwaardige afwerking en het duurzame materiaal garanderen een lange levensduur, zelfs bij dagelijks gebruik.

Laat je kleintje stralen in stijl en comfort met de Tuc Onesie Cream van Nixnut. Bezoek onze webshop voor meer prachtige en duurzame items van Nixnut en geef je baby de beste start met kleding die zowel mooi als verantwoord is. Kies voor Nixnut en maak een bewuste keuze voor de toekomst van je kind en de planeet.

Volg ons @cowcow.be